Port Ellen 39 year - Untold stories


Port Ellen is misschien wel de meest iconische distilleerderij van het eiland Islay. Helaas sloot ze in 1983 de deuren. Vanaf 2001 nam moederbedrijf Diageo de whisky op in hun jaarlijkse "special release", maar dit stopte in 2017. 

 

In april 2019 kwam er echter een nieuwe Port Ellen op de markt. De Port Ellen 39 year old, untold stories. Deze whisky, gedistilleerd in 1978 en gebotteld op 50.9%, is meteen de oudste Port Ellen die ze ooit uitbrachten. Dit pareltje rijpte op ex-bourbon en ex-European refill sherry casks. 

 

De whisky komt in een prachtige houten koffer met 2 sleutels, 1 om de kist te openen en 1 om het glazen venster voor de whisky te openen.

 

Het beste nieuws van al: wij wisten 1 van de 1500 flessen te bemachtigen! 

 

Interesse? --> http://www.huiswindels.be/Detail/port-ellen-39yMechelenbon


Betaal nu ook met de Mechelenbon!

 

Kreeg u een Mechelenbon en weet u niet wat er mee te doen? Betaal vanaf nu ook bij ons met deze bon en ga zo naar huis met een heerlijke spirit, rookwaren of accesoire!Tastings en activiteiten


Wij organiseren twee tot drie tastings per maand. Achter onze winkelruimte hebben we hiervoor een gezellig atelier met ruimte voor maximum dertig personen. De tastings worden aangeboden volgens verschillende formules, gaande van initiaties voor beginnende liefhebbers over blind tastings tot masterclasses. Wenst u als eerste op de hoogte gebracht te worden over onze aankomende tastings? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief. 

Naast whiskytastings organiseren we ook tastings met gin, cognac, sherry, rum ... kortom: alle betere spirits.Nieuws


Dranken van de maand en nieuwe producten.

Foto's


Foto's van afgelopen evenementen en tastings.

Een bericht achterlaten, dat kan...

icon mailing Email

info@huiswindels.be

icon telefoonnummer Telefoon

015/28 70 93

icon Adres Adres

Ijzerenleen 46-48
2800 Mechelen

icon openingsuren Openingsuren

dinsdag - zaterdag: 09u00 - 18u00
zondag - maandag: Gesloten